Det sker

Her kan du se, hvilke arrangementer jeg deltager i, og hvornår. Og måske nogle billeder fra de enkelte arrangementer

I week end'en 24.-25. august deltager jeg igen i arrangementet "Åbne Døre", hvor Midt- og Vestjyske kunsthåndværkere inviterer indenfor i deres værksteder/atelierer. Du kan finde mere om arrangementet her:

https://www.visitnordvestjylland.dk/lemvig/aabne-doere-2019

Det blev 3 hyggelige dage i Lemvig sammen med andre lokale kunsthåndværkere med alt fra pileflet til hattemageri, sølvsmykker og egetræs-skærebrætter, trædrejning og masser af strik og anden håndarbejde. Mandag stod det ned i stænger stort set hele dagen, tirsdag var vejret bare dejligt, og onsdag var det hedt som i en bageovn, men vi holdt fanerne højt, pigerne fra tøjbutikken kom med lunt bagværk, og gæsterne var glade og positive. Tak for det - og vi ses forhåbentlig igen til næste år ;o)

Mandag, tirsdag og onsdag den 22.,23. og 24. juli er jeg at finde i Tobaksgården, Vestergade 15 i Lemvig til Dansk Husflid Lemvigs sommermarked. Her har jeg ikke været før, men glæder mig til nogle travle dage med masser af sommerglade gæster.

Og det blev nogle hyggelige timer i Struer, om end vejrguderne var i lidt dårligt humør. Det regnede nok i to af de tre timer, markedet varede, men trods det var der pænt med besøgende. Tak til de, der kom ;o)

Lørdag den 15. juni 2019 fra kl. 9:30 til 13:00 er der kunstnermarked på gågaden i Struer, hvor jeg har en stand og håber på dejligt vejr og en masse sommerglade gæster.

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vejret var lidt køligt om lørdagen, bedre om søndagen.

Gæster var der mange af, men købelysten var ikke så stor

Den 4. og 5. maj deltager jeg for 4. gang på forårsmarkedet på Ausumgaard, som i år kan fejre 10 års jubilæum. Det skal nok blive godt!

Håber på en masse glade besøgende ;o)

Det blev en rigtig hyggelig og travl week end på Hjerl Hede. Der var rigtigt mange mennesker, hyggelig julestemning og højt humør. Tak for invitationen - jeg stiller gerne op næste år igen ;o)

I week end'en 15.-16. december deltager jeg på Hjerl Hede's julemarked, som løber af stabelen samtidigt med levendegørelsen. Jeg glæder mig til en travl week end med masser af juleglade mennesker og gode oplevelser.

 

Lørdag den 24. november 2018 deltog jeg på julemarked i Vemb Hallen. Det blev en rigtig hyggelig dag med masser af besøgende

Så er sensommermarkedet på Nørre Vosborg overstået. Det blev en hyggelig, om end lidt blæsende og kølig week end. Der skulle konkurreres med motorvejsåbning, livsstil-messe, outletmesse og hvad har vi, - men vi kan kun sige, at markedet var rigtigt godt besøgt, og der var en fin stemning både lørdag og søndag.

I week end'en 29.-30. september deltager jeg i sensommermarked på Nørre Vosborg. Det ligger lidt senere i år end sidste år, men vi håber på dejligt sensommervejr og masser af glade gæster.

Så er "Åbne Døre" ovre for denne gang. Jeg var meget spændt på, hvor mange der ville lægge vejen forbi Havbakken i løbet af week end'en 25.-26. august. Desværre blev det ikke til så mange, som jeg havde håbet, men jeg var glad for at se dem, der kom. Og mine kolleger var glade for kagen ;o)

Måske prøver jeg igen til næste år, det må jeg lige gå og summe lidt over...

Tirsdag den 17. juli - første gang, jeg er med til markedsdag på havnen i Struer. Det har været en hyggelig dag med masser af besøgende, levende musik og gang i gaden.

To tirsdage i juli måned deltager jeg i torvedage i Struer, fra kl. 10 til 14. Forhåbentligt med masser af lokale gæster og endnu flere turister.

Det blev en hyggelig dag i Struer den 16. juni. Vi var 3, som deltes om pladsen på Lille Torv, og det fungerede fint. Der var pænt med mennesker i gågaden, og jeg fik solgt en del i løbet af de 3½ time. Kl. 13 pakkede vi sammen, fik bilen pakket og kørte mod Havbakken, og næppe var vi ude af Struer, før de første dråber faldt. Hvor heldig kan man være? Tak til Vestergade foreningen for invitationen - jeg stiller gerne op en anden gang ;o)

Lørdag den 16. juni 2018 fra 10-13 deltager jeg i markedsdag på gågaden i Struer for første gang. Det bliver spændende, - og forhåbentligt godt vejr!

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vejret var fantastisk, og der var absolut ingen problemer med at holde varmen på festloftet. Der var rigtig mange glade gæster, og stemningen var i top. Tak for en fin messe, vi ses måske igen næste år ;o)

Igen i 2018 deltager jeg i forårsmessen på Ausumgaard, som løber af stablen den 5. og 6. maj. Som de to foregående år er jeg at finde på festloftet. Glæder mig til foråret og håber på en god messe med masser af besøgende.

Sensommermarked på Nr. Vosborg 2. og 3. september 2017

Endelig blev det sommer! Både lørdag og søndag skinnede solen, og det var dejligt lunt. Der var masser af besøgende på sensommermarkedet på Nr. Vosborg, - så jeg fik faktisk slet ikke tid til at tage billeder undervejs - eller også glemte jeg det... ;o(

Men tak til alle, der lagde vejen forbi, tak for de mange roser, jeg fik, og tak til de, der havde lyst til at tage en ting fra Glasladen med sig hjem. Det blev en rigtig hyggelig week end.


Og jeg kommer igen til næste år ;o)

Forårsmessen på Ausumgaard løb af stablen i week end'en 20. og 21. maj. Lørdag fik vi lidt regnvejr om formiddagen, men det klarede op om eftermiddagen, og søndag viste vejret sig fra sin smukkeste side. Omsætningen lod en del tilbage at ønske, men jeg fik mange "roser" for mine kreationer, og fik delt en del foldere og visitkort ud. Så må vi se, om det giver pote på længere sigt.

Tak, Tina, for hyggeligt selskab - igen, og til Ausumgaard for en hyggelig week end.

Det bliver desværre ikke til julemesse for mit vedkommende i år. Til gengæld håber jeg, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Havbakken 1 og se. hvad der står på hylderne. Nisserne har allerede holdt deres indtog, og flere kommer til i de kommende uger.

I dagene 21. og 22. maj 2016 var jeg for første gang med på forårsmarked på Ausumgård.

På forårsmessen delte jeg en stand med Tina Poulsen, som laver smukke og spændende ting i mink fra egen minkfarm. Du kan se hendes hjemmeside her:

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vi stillede standen op om fredagen, og lørdag og søndag fløj af sted med masser af besøgende. Vejret drillede lidt lørdag, men søndag var det perfekt, og man kunne mærke, at publikum nød at gå rundt og kigge, både ude og inde.

Messen sluttede søndag kl. 16, hvorefter vi skulle have pakket det hele sammen, fragtet hjem, og pakket ud igen.

Tak til Tina for hyggeligt selskab, og til Ausumgaard for et godt arrangement.

Copyright © All Rights Reserved