Det sker

Her kan du se, hvilke arrangementer jeg deltager i, og hvornår. Og måske nogle billeder fra de enkelte arrangementer. Læses nedefra og op ;o)

Lørdag den 27. juli er jeg med, når der er marked i Skalstrup Forsamlingshus. Det skal nok blive sjovt, så kom og kig og bliv fristet ;o)

Tirsdag den 16. juli 2024 skal jeg for første gang være med til kunsthåndværkerdag hos Aagaard Thy. Det foregår på adressen Korsgårdsvej 1, 7760 Hurup Thy.

Jeg har hørt rigtig meget godt om arrangementet og glæder mig til at deltage

Og det blev en rigtig hyggelig dag, selv om vejret forsøgte at stikke en kæp i hjulet. Men der var masser af besøgende og god stemning hele dagen. Jeg stiller gerne op igen ;o)

Den 4. maj var jeg sammen med 17 andre medlemmer af Nordvestkunst en del af Holstebro Kommune's forårsfestival på Sygehusgrunden. Vi udstillede i bygningen, som oprindeligt var tuberkuloseafdeling på sygehuset. Sidenhen har huset rummet forskellige andre afdelinger, indtil sygehuset skulle rømmes for at flytte til Gødstrup. Denne 4. maj var der igen liv i huset med masser af spændende kunst og kunsthåndværk og mange glade besøgende. En rigtig hyggelig dag.

02.-03. marts 2024: Kunstudstilling i Vemb Kulturhus med Nordvestkunst. Hyggeligt, god stemning, mange besøgende, kort sagt: en god oplevelse ;o)

03.-04.februar 2024: Det var to hyggelige dage i Gudum med masser af glade besøgende og god stemning. Og sikken et arbejde af Anja og Eva og alle deres frivillige - hatten af for sådan en indsats!

2024: Jeg deltager igen på Håndarbejdsfestivalen i Gudum, i 2024 i week end'en 3.-4. februar. Det skal nok blive godt! Glæder mig ;o)

Og igen i år var det tre hyggelige week end'er på Hjerl Hede, masser af besøgende, julestemning ad libitum, sne og frost - i hvert fald i den første week end, kort sagt: julehygge. 

I week-end'erne 2.-3. december, 9.-10. december og 16.-17. december 2023 kan I finde mig i Visitorcentret på Hjerl Hede. Ud over julemarkedet med forskellige former for kunsthåndværk sker der en masse på Hjerl Hede for både voksne og børn. Vel mødt!

2023: Jeg har "begået" ialt 4 glasmosaikker (2 af hver, fredsdue og skytsengel), som jeg vil forsøge at sælge på de markeder, jeg deltager på i år. Det indkomne beløb (kr. 400 eller mere pr. mosaik) går ubeskåret til en hjælpeorganisation i Ukraine efter købers valg. Efter sommermarkedet i Tobaksgården i Lemvig har Læger uden Grænser modtaget kr. 400 for den først solgte mosaik, fredsduen for Ukraine. 

I perioden 8. til og med 17. september 2023 er jeg med på Gimsinghoved's efterårsudstilling, som løber af stabelen efter samme koncept som deres juleudstilling, dvs. jeg er ikke selv til stede, men de udstillede genstande kan købes og betales til Gimsinghoved. Udstillingen vedligeholdes løbende. 

I week end'en 26.-27. august 2023 kan du finde mig i kunsthåndværkerteltet på krabbefestivalen i Lemvig. Det er andet år, jeg deltager, og jeg håber selvfølgelig på lige så mange glade gæster i år som sidste år ;o)

Og det blev fire hyggelige dage i Lemvig - vejret kunne godt have været bedre, men antallet af besøgende var pænt ;o)

Fra den 16. til og med den 19. juli 2023 kan du finde mig på Lemvig Husflid's sommermarked i Tobaksgården. Vi håber på godt vejr og masser af besøgende.

Det blev en helt igennem hyggelig og sjov week end til håndarbejdsfestivalen i Gudum Sognehus.Tak til Anja og Eva for et flot tilrettelagt arrangement, og tak til de mange glade og positive gæster ;o)

I week end'en 4. og 5. februar 2023 skal jeg for første gang deltage i håndarbejdsfestivalen i Gudum Sognehus. Det glæder jeg mig meget til ;o) Håber på en masse glade gæster.

Og det blev 3 hyggelige week end'er på Hjerl Hede. Masser af gæster, julestemning og godt humør. Selv vejret var med os, for findes der noget mere idyllisk end Hjerl Hede klædt i  hvidt, og med solskin på? Tak for i år, og en rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle!

Året 2022 afsluttes med 3 week end'er på Hjerl Hede, hvor der holdes marked i hovedbygningen samtidigt med levendegørelsen. Det plejer at være et tilløbsstykke, og både gæsterne og vi hygger os gevaldigt. Og med hele 3 week end'er kan det næsten ikke lade sig gøre at finde en undskyldning for ikke at komme og kigge ;o)

Tak for en hyggelig og velbesøgt dag på Krunderup Gamle Skole. Et rekordstort antal gæster med godt humør og masser af julestemning udgjorde tilsammen rammen om en dejlig søndag.

Søndag den 13. november 2022 kan man finde mig på Den Gamle Skole i Krunderup, hvor Anja og Jan holder "Jul og Gaver" for andet år i træk. Kom og kig, det er så hyggeligt, og der er masser at se på og blive inspireret af

Og igen i år blev det et velbesøgt julemarked i Vorgod-Barde med masser af julestemning og glade gæster. Tak for en hyggelig dag!!

Lørdag den 12. november 2022 deltager jeg igen i Vorgod-Barde's julemarked, som løber af stabelen mellem 10 og 16. Det plejer at være rigtigt godt besøgt, og det er super hyggeligt. Vel mødt!

I perioden 12. november til og med 16. december 2022 kan I finde nogle af mine ting på Julemarkedet på Gimsinghoved i Struer. Det er første gang, jeg deltager, og jeg er spændt på, hvordan det kommer til at spænde af ;o)

Fredag den 9. og lørdag den 10. september 2022 er der Krabbefestival på havnen i Lemvig. I kan finde mig i kunsthåndværkerteltet. Det er første gang, jeg deltager, og håber, at teltet bliver godt besøgt ;o)

I week end'en 27.-28. august er der igen "Åbne Døre" - også i Glasladen. Jeg håber at se rigtig mange glade gæster. Der er kaffe på kanden og en lille bid et eller andet.... Vel mødt!

I dagene 17. til og med den 20. juli 2022 deltager jeg i Lemvig Husflid's sommermarked i Tobaksgården i Lemvig. Det er fjerde gang, jeg deltager, og jeg glæder mig. Det plejer at være rigtig hyggeligt ;o)

Vi slutter 2021 af med to besøg hos Hjerl Hede, som har julemarked i hver af de tre første week end'er i december. Jeg er med den 4.-5. december og den 18.-19. december. Håber på masser af glade besøgende. Vel mødt!

Søndagen på den gamle skole i Krunderup blev rigtig hyggelig med mange glade gæster. Det var en flot blanding af forskellige kunsthåndværkere, Anja og Jan havde fået trommet sammen, og markedet blev bakket flot op af mere end 450 gæster i løbet af week end'en. Godt gået!!

Søndag den 14. november går det løs igen, denne gang med julemarked på Krunderup Gamle Skole, som har besøg af diverse kunsthåndværkere hele week end'en. Så hvis julestemningen trænger til et boost, må det være rette sted ;o)

Det blev en rigtig hyggelig og travl dag i Vorgod-Barde. Ca. 1400 mennesker var på julemesse i løbet af dagen, og der blev kigget, handlet og snakket til den store jule-guldmedalje. Tak for en rigtig hyggelig dag.

Lørdag den 13. november kan I finde mig på julemarkedet i Vorgod-Barde.  Her var jeg første gang i november 2019, og da det var en rigtig god dag, meldte jeg mig igen i år. Det er et rigtigt godt arrangeret marked med meget alsidige stande, og absolut et besøg værd ;o)

Det blev en hyggelig week end i Skjern, omend vi godt kunne have ønsket os flere gæster, både lørdag og søndag. Men en godt tilrettelagt husflidsfestival, med alt, hvad hjertet kunne begære af håndens arbejde. I skulle prøve at besøge det næste år ;o)

I week end'en 6.-7. november 2021 deltager jeg på husflidsfestivalen i Skjern, som finder sted hos DHE, Skolebyen 11, Skjern. Det er første gang, jeg skal prøve det, og jeg glæder mig, både til selv at være med, men også til at se alle de øvrige kreative udstillere.

Det blev en rigtig hyggelig week end i Plexus. En fantastisk flot tilrettelagt messe med et meget bredt udvalg af kunst. Her var virkelig noget for enhver smag. Godt gået!

I week end'en 2.-3. oktober 2021 deltager jeg i Kunstforeningen Nutidskunst's udstilling hos Plexus i Idom. Mere end 50 kunstnere udstiller deres værker - alt fra malerier til skulpturer, keramik, glas, naturkunst mm. Kom og kig - det bli'r spændende!


Det blev så desværre ikke til noget med de Åbne Døre for mit vedkommende, da det viste sig, at jeg havde haft besøg af en person, der var testet positiv for Corona lige op til week end'en. Der var derfor ikke andet at gøre end at aflyse og afvente to negative tests. Ærgerligt, men vi kommer op på hesten igen og vender tilbage til Åbne Døre næste år ;o)

I week end'en 28.-29. august 2021 deltager jeg i den årligt tilbagevendende begivenhed "Åbne Døre", hvor kunsthåndværkere i Midt- og Vestjylland åbner dørene for besøgene i deres værksteder og atelierer. Alle er velkomne. Der er kaffe på kanden eller et lille glas, mens man ser sig om.

I dagene 22. - 25. juli deltager jeg i Lemvig Husflid's sommermarked i Tobaksgården i Lemvig. Det er 3. gang, jeg er med her, og det plejer at være super hyggeligt. Glæder mig til at se Jer!

Og et blev 4 hyggelige dage med masser af besøgende og dejligt vejr (lidt regn søndag, men det tog vi i stiv arm).

Tak til alle, der var med til endnu engang at gøre det til en god oplevelse ;o)

I week end'en 10.-11. juli 2021 deltager jeg sammen med andre medlemmer af Nordvestkunst i Notfaraway's udstilling på Vestermøllevej 45 i Fjaltring. Og det blev en rigtig hyggelig week end. Et sted, der er værd at besøge.

Desværre bliver forårsmessen hos Redningsringen 29.-30. maj ikke til noget denne gang på grund af Corona. Jeg håber, at det snart lysner med mulighed for at deltage i markeder og messer igen. Til da må vi væbne os med tålmodighed. Men Laden er stadig åben for besøg - ring i forvejen, så finder vi ud af det. Der er håndsprit på hylden og masser af muligheder for at holde afstand.

I dagene 29.-30. maj 2021 deltager jeg i Lemvig-Nissum Håndbold's forårsmesse, som - hvis tingene flasker sig, og der bliver åbnet for slige arrangementer - løber af stabelen i Redningsringen Lemvig's lokaler på Industrivej i Lemvig. Jeg håber, den positive udvikling fortsætter, og at der bliver mulighed for at gennemføre messen. Glæder mig til at se gamle og nye kunder ;o)

Ultimo november 2020: Ja, der sker i sagens natur ikke det helt store på markedsfronten. Alle de julemarkeder, jeg gerne ville deltage i, er aflyst, og i skrivende stund føles corona-situationen ikke super-optimistisk. Ikke desto mindre har der været lidt gang i værkstedet i Laden, og hylderne bugner af julerier og andet godt. Så - kig ind - der er masser af gaveideer, julepynt, nisser, julemus, engle, stjerner og meget andet. Når jeg er hjemme, er Laden åben. Står skiltet ved vejen, er døren åben, og ellers slå lige på tråden, hvis du planlægger en tur, så du kan være sikker på, at jeg er hjemme, når du kommer. Håber, vi ses ;o)

I week end'en 22.-23. august 2020 deltager jeg igen i arrangementet "Åbne Døre", hvor kunstnere og kunsthåndværkere i Midt- og Vestjylland inviterer indenfor i deres værksteder og gallerier. Jeg håber på at se mange glade gæster. Vel mødt!

Og det blev et par hyggelige dage. Tak for besøgene ;o)

Det blev til fire hyggelige dage i Lemvig. Masser af gæster og højt humør over hele linien. Tak for et godt arrangement, og jeg håber, at markedets sidste dage bliver lige så gode for mine med-udstillere.

Fra den 19. til den 26. juli 2020 holder Lemvig Husflid sommermarked i Tobaksgården i Lemvig. Jeg er med i dagene 19. - 22. juli og glæder mig til at se rigtigt mange glade gæster. Håber på dejligt sommervejr og et Corona-frit marked ;o)

Lørdag den 13. juni 2020 deltager jeg i kunstnermarked i gågaden i Struer fra kl. 9:30 til 13:00. Håber på dejligt sommervejr og mange glade gæster ;o)

24. Maj 2020: Jeg beklager - hjemmesiden har været i Corona-coma og er ikke blevet opdateret længe. Forårsmessen i Lemvig blev selvfølgelig ikke til noget, ligesom alle andre lignenede arrangementer i den forløbne periode har været corona-ramte. Nu ser det ud til, at det lysner en lille smule, og vi kan begynde at håbe på, at verden igen bliver - om ikke normal - så noget, der ligner.

I week end'en 4.-5. april 2020 kan I finde mig på Lemvig Nissum Håndbold's forårsmesse, som løber af stabelen hos Redningsringen, Lemvig. Åbningstider 10:00 - 16:00 begge dage, og der er fri entre. Vel mødt ;o)

I week end'en 14.-15. december stod den på julemarked på Hjerl Hede. Og sandelig, om ikke vi havde et par timers hvid jul søndag formiddag, hvor sneen pludseligt væltede ned. Den var desværre hurtigt væk igen, men det gav lige et ekstra pift til julestemningen. Det blev en rigtig god week end med masser af gæster i højt julehumør. Vi ses forhåbentligt igen næste år ;o)

Lørdag den 23. november går turen til Vemb, hvor der er julemarked i Vemb Hallen. Her var jeg for første gang i 2018, hvor jeg havde en rigtig hyggelig dag. Jeg håber på det samme i 2019 og glæder mig til at hilse på en masse juleglade gæster ;o)

Søndagen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter blev også en god oplevelse, omend der godt kunne have været flere gæster. Men de, der kom, havde julehumøret med og var positive og interesserede, så det blev en fin dag. Tak for invitationen og for en hyggelig dag.

Allerede søndag den 10. november går det løs igen, da der er julemesse i Lemvig Idræts- og Kulturcenter hele week end'en. Jeg er så heldig at have fået en plads søndag og glæder mig til endnu en hyggelig dag i Lemvig

Det blev en rigtig dejlig og travl dag i Vorgod-Barde Hallen. Det summede af aktivitet hele dagen, og der blev langet en del glasting over disken. Jeg er helt sikkert med næste år. Tak for invitationen og for en rigtig god oplevelse.

Lørdag den 9. november er det tid til årets første julemarked i Vorgod-Barde Hallen. Det er et stykke vej hjemmefra - jeg glæder mig til en hyggelig dag og er spændt på, om mine juleting falder i god jord. Vel mødt - vi ses ;o)

De åbne døre blev en større succes end jeg havde ventet - ca. dobbelt så mange gæster som sidste år. Vejret var fremragende, men det afholdt absolut ikke nogen fra at tage på kunsthåndværksturné rundt i det vestjyske. Tusind tak til alle, som lagde vejen forbi. Jeg tror, det ender med, at jeg deltager næste år igen ;o)

I week end'en 24.-25. august deltager jeg igen i arrangementet "Åbne Døre", hvor Midt- og Vestjyske kunsthåndværkere inviterer indenfor i deres værksteder/atelierer. Du kan finde mere om arrangementet her:

https://www.visitnordvestjylland.dk/lemvig/aabne-doere-2019

Det blev 3 hyggelige dage i Lemvig sammen med andre lokale kunsthåndværkere med alt fra pileflet til hattemageri, sølvsmykker og egetræs-skærebrætter, trædrejning og masser af strik og anden håndarbejde. Mandag stod det ned i stænger stort set hele dagen, tirsdag var vejret bare dejligt, og onsdag var det hedt som i en bageovn, men vi holdt fanerne højt, pigerne fra tøjbutikken kom med lunt bagværk, og gæsterne var glade og positive. Tak for det - og vi ses forhåbentlig igen til næste år ;o)

Mandag, tirsdag og onsdag den 22.,23. og 24. juli er jeg at finde i Tobaksgården, Vestergade 15 i Lemvig til Dansk Husflid Lemvigs sommermarked. Her har jeg ikke været før, men glæder mig til nogle travle dage med masser af sommerglade gæster.

Og det blev nogle hyggelige timer i Struer, om end vejrguderne var i lidt dårligt humør. Det regnede nok i to af de tre timer, markedet varede, men trods det var der pænt med besøgende. Tak til de, der kom ;o)

Lørdag den 15. juni 2019 fra kl. 9:30 til 13:00 er der kunstnermarked på gågaden i Struer, hvor jeg har en stand og håber på dejligt vejr og en masse sommerglade gæster.

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vejret var lidt køligt om lørdagen, bedre om søndagen.

Gæster var der mange af, men købelysten var ikke så stor

Den 4. og 5. maj deltager jeg for 4. gang på forårsmarkedet på Ausumgaard, som i år kan fejre 10 års jubilæum. Det skal nok blive godt!

Håber på en masse glade besøgende ;o)

Det blev en rigtig hyggelig og travl week end på Hjerl Hede. Der var rigtigt mange mennesker, hyggelig julestemning og højt humør. Tak for invitationen - jeg stiller gerne op næste år igen ;o)

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

I week end'en 15.-16. december deltager jeg på Hjerl Hede's julemarked, som løber af stabelen samtidigt med levendegørelsen. Jeg glæder mig til en travl week end med masser af juleglade mennesker og gode oplevelser.

 

Lørdag den 24. november 2018 deltog jeg på julemarked i Vemb Hallen. Det blev en rigtig hyggelig dag med masser af besøgende

Så er sensommermarkedet på Nørre Vosborg overstået. Det blev en hyggelig, om end lidt blæsende og kølig week end. Der skulle konkurreres med motorvejsåbning, livsstil-messe, outletmesse og hvad har vi, - men vi kan kun sige, at markedet var rigtigt godt besøgt, og der var en fin stemning både lørdag og søndag.

I week end'en 29.-30. september deltager jeg i sensommermarked på Nørre Vosborg. Det ligger lidt senere i år end sidste år, men vi håber på dejligt sensommervejr og masser af glade gæster.

Så er "Åbne Døre" ovre for denne gang. Jeg var meget spændt på, hvor mange der ville lægge vejen forbi Havbakken i løbet af week end'en 25.-26. august. Desværre blev det ikke til så mange, som jeg havde håbet, men jeg var glad for at se dem, der kom. Og mine kolleger var glade for kagen ;o)

Måske prøver jeg igen til næste år, det må jeg lige gå og summe lidt over...

Tirsdag den 17. juli - første gang, jeg er med til markedsdag på havnen i Struer. Det har været en hyggelig dag med masser af besøgende, levende musik og gang i gaden.

To tirsdage i juli måned deltager jeg i torvedage i Struer, fra kl. 10 til 14. Forhåbentligt med masser af lokale gæster og endnu flere turister.

Det blev en hyggelig dag i Struer den 16. juni. Vi var 3, som deltes om pladsen på Lille Torv, og det fungerede fint. Der var pænt med mennesker i gågaden, og jeg fik solgt en del i løbet af de 3½ time. Kl. 13 pakkede vi sammen, fik bilen pakket og kørte mod Havbakken, og næppe var vi ude af Struer, før de første dråber faldt. Hvor heldig kan man være? Tak til Vestergade foreningen for invitationen - jeg stiller gerne op en anden gang ;o)

Lørdag den 16. juni 2018 fra 10-13 deltager jeg i markedsdag på gågaden i Struer for første gang. Det bliver spændende, - og forhåbentligt godt vejr!

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vejret var fantastisk, og der var absolut ingen problemer med at holde varmen på festloftet. Der var rigtig mange glade gæster, og stemningen var i top. Tak for en fin messe, vi ses måske igen næste år ;o)

Igen i 2018 deltager jeg i forårsmessen på Ausumgaard, som løber af stablen den 5. og 6. maj. Som de to foregående år er jeg at finde på festloftet. Glæder mig til foråret og håber på en god messe med masser af besøgende.

Sensommermarked på Nr. Vosborg 2. og 3. september 2017

Endelig blev det sommer! Både lørdag og søndag skinnede solen, og det var dejligt lunt. Der var masser af besøgende på sensommermarkedet på Nr. Vosborg, - så jeg fik faktisk slet ikke tid til at tage billeder undervejs - eller også glemte jeg det... ;o(

Men tak til alle, der lagde vejen forbi, tak for de mange roser, jeg fik, og tak til de, der havde lyst til at tage en ting fra Glasladen med sig hjem. Det blev en rigtig hyggelig week end.


Og jeg kommer igen til næste år ;o)

Forårsmessen på Ausumgaard løb af stablen i week end'en 20. og 21. maj. Lørdag fik vi lidt regnvejr om formiddagen, men det klarede op om eftermiddagen, og søndag viste vejret sig fra sin smukkeste side. Omsætningen lod en del tilbage at ønske, men jeg fik mange "roser" for mine kreationer, og fik delt en del foldere og visitkort ud. Så må vi se, om det giver pote på længere sigt.

Tak, Tina, for hyggeligt selskab - igen, og til Ausumgaard for en hyggelig week end.

Det bliver desværre ikke til julemesse for mit vedkommende i år. Til gengæld håber jeg, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Havbakken 1 og se. hvad der står på hylderne. Nisserne har allerede holdt deres indtog, og flere kommer til i de kommende uger.

I dagene 21. og 22. maj 2016 var jeg for første gang med på forårsmarked på Ausumgård.

På forårsmessen delte jeg en stand med Tina Poulsen, som laver smukke og spændende ting i mink fra egen minkfarm. Du kan se hendes hjemmeside her:

Det blev en hyggelig week end på Ausumgaard. Vi stillede standen op om fredagen, og lørdag og søndag fløj af sted med masser af besøgende. Vejret drillede lidt lørdag, men søndag var det perfekt, og man kunne mærke, at publikum nød at gå rundt og kigge, både ude og inde.

Messen sluttede søndag kl. 16, hvorefter vi skulle have pakket det hele sammen, fragtet hjem, og pakket ud igen.

Tak til Tina for hyggeligt selskab, og til Ausumgaard for et godt arrangement.